Însoţitori de bord ai unei companii aeriene poloneze, acuzaţi de trafic de droguri în SUA şi Canada

Şapte însoţitori de zbor ai companiei aeriene poloneze LOT sunt judecaţi pentru trafic de droguri în Statele Unite şi Canada, informează site-ul postului Radio Polonia.

123 afișări
Imaginea articolului Însoţitori de bord ai unei companii aeriene poloneze, acuzaţi de trafic de droguri în SUA şi Canada

Însoţitori de bord ai unei companii aeriene poloneze, acuzaţi de trafic de droguri în SUA şi Canada (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit procurorilor din Varşovia, cei şapte angajaţi ai companiei aeriene ar fi transferat cel puţin 100.000 de pastile de esctasy şi 100 de kilograme de cocaină în Statele Unite şi Canada, începând din anul 2002.

Pacheţelele cu droguri erau ascunse în elemente vestimentare sau în compartimente ale avioanelor greu de verificat.

Drogurile erau preluate de traficanţi locali, pe aeroporturi din New York şi Chicago.

Infracţiunile au fost dezvăluite de traficanţi de droguri capturaţi de poliţia din Statele Unite şi din Canada.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici