Instanţă: Mary Trump, nepoata preşedintelui Donald Trump, poate să îşi promoveze cartea

337 afișări
Imaginea articolului Instanţă: Mary Trump, nepoata preşedintelui Donald Trump, poate să îşi promoveze cartea

Instanţă: Mary Trump, nepoata preşedintelui Donald Trump, poate să îşi promoveze cartea

Un tribunal din New York a ridicat, luni, un ordin de restricţie temporară dat împotriva lui Mary Trump, nepoata preşedintelui american. Prin acel ordin i se interzicea să îşi promoveze cartea în care face dezvăluiri despre familia lui Donald Trump.

Hotărârea a fost pronunţată de un judecător de la Curtea Supremă a Statului New York, instanţa de judecată a statului, cu o zi înainte de publicarea cărţii „Prea mult şi niciodată suficient: modul în care familia mea a creat cel mai periculos bărbat din lume”.

Aflată deja pe lista bestseller-urilor pe Amazon, cartea este o campanie împotriva preşedintelui, iar familia Trump a încercat să o împiedice pe autoare să o promoveze.

"Instanţa a înţeles că este corect să respingă efortul familiei Trump de a o opri pe Mary Trump să vorbească despre probleme importante de interes public", a declarat Ted Boutrous, avocatul care o reprezintă pe nepoata preşedintelui.

Moţiunea de blocare a cărţii a fost adusă de Robert Trump, fratele preşedintelui, care a susţinut că prin publicarea cărţii, aceasta a încălcat un acord de confidenţialitate legat de moşia lui Fred Trump.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici