Instanţa supremă din Franţa a deschis o anchetă privind felul în care a gestionat fostul premier criza cauzată de Covid-19

Parchetul instanţei supreme din Franţa a deschis o anchetă pe numele fostului premier francez, Edouard Philippe, şi a altor doi miniştrii pentru felul în care au gestionat criza cauzată de noul coronavirus, scrie CNN.

645 afișări
Imaginea articolului Instanţa supremă din Franţa a deschis o anchetă privind felul în care a gestionat fostul premier criza cauzată de Covid-19

Instanţa supremă din Franţa a deschis o anchetă privind felul în care a gestionat fostul premier criza cauzată de Covid-19

O anchetă judiciară va examina modul în care fostul prim ministru Edouard Philippe, ministrul Sănătăţii Agnes Buzyn şi succesorul ei, Olivier Véran, au gestionat pandemia de Covid-19 în Franţa.

Ancheta va începe la Curtea de Justiţie a Republicii, după ce Comitetul pentru petiţii şi reclamaţii a admis nouă plângeri depuse împotriva acestora.

Reclamaţiile au fost făcute de persoane fizice si medici, a declarat pentru CNN Parchetul din Paris

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici