Întâlnire a miniştrilor de Externe din SUA, Marea Britanie şi Ucraina, miercuri, la Paris

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va întâlni, miercuri, la Paris, cu miniştrii de Externe ai Marii Britanii şi Ucrainei, William Hague şi Andrei Deşciţa, anunţă ambasada Statelor Unite din Franţa.

245 afișări
Imaginea articolului Întâlnire a miniştrilor de Externe din SUA, Marea Britanie şi Ucraina, miercuri, la Paris

Întâlnire a miniştrilor de Externe din SUA, Marea Britanie şi Ucraina, miercuri, la Paris (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

"Reuniunea va fi urmată de o întâlnire cu jurnaliştii, pentru declaraţii de presă", precizează misiunea diplomatică americană.

Potrivit unor surse diplomatice, Andrei Deşciţa se va afla miercuri la Paris "pentru consultări", în contextul tensiunilor dintre Ucraina şi Rusia.

Tot miercuri, la Paris va avea loc un dineu de lucru la Palatul Elysée pe tema situaţiei din Liban. La reuniune vor fi prezenţi miniştrii de Externe ai marilor puteri, inclusiv John Kerry (SUA) şi Serghei Lavrov (Rusia).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici