Întâlnire Vladimir Putin şi Recep Tayyip Erdogan, la Soci, pe tema intervenţiei militare din nordul Siriei

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin şi omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, se întâlnesc marţi în oraşul rus Soci, pentru a discuta, printre altele, despre ofensiva Turciei din nordul Siriei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agenţia TASS.

700 afișări
Imaginea articolului Întâlnire Vladimir Putin şi Recep Tayyip Erdogan, la Soci, pe tema intervenţiei militare din nordul Siriei

Întâlnire Vladimir Putin şi Recep Tayyip Erdogan, la Soci, pe tema intervenţiei militare din nordul Siriei

Peskov a informat că Putin şi Erdogan vor continua să discute despre situaţia din nordul Siriei. „Per ansamblu, Rusia şi Turcia ţin legătura. Nu poate fi exclus ca preşedinţii să continue să discute în mod direct despre această situaţie”, a spus el.

Oficialul rus a adăugat că operaţiunea Turciei din Siria provoacă îngrijorări la nivel internaţional.

Armata Turciei a lansat operaţiuni militare în nordul Siriei, de-a lungul frontierei comune, vizând grupuri insurgente kurde. Administraţia Recep Tayyip Erdogan vrea să creeze o „zonă de securitate” în nordul şi nord-estul Siriei, de-a lungul frontierei cu Turcia.

Taguri:
rusia,
turcia,
siria

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici