Iranul a confirmat 14 noi cazuri de infectare cu virusul COVID-19. Bilanţul morţilor, în creştere / Turcia şi Pakistan au anunţat închiderea graniţelor cu Iran

  • Iranul a confirmat 14 noi cazuri de coronavirus, Bilanţul deceselor a ajuns la 8
  • Turcia va închide graniţa cu Iran pentru a stopa răspândirea coronavirusului
  • Pakistan şi-a închis temporar graniţa cu Iran pentru a preveni o posibilă răspândire a infecţiei
3589 afișări
Imaginea articolului Iranul a confirmat 14 noi cazuri de infectare cu virusul COVID-19. Bilanţul morţilor, în creştere / Turcia şi Pakistan au anunţat închiderea graniţelor cu Iran

Sursa foto: Profimedia

UPDATE După Turcia, şi Pakistan închide graniţele cu Iran

Pakistan şi-a închis temporar graniţa cu Iran pentru a preveni o posibilă răspândire a coronavirusului, după ce autorităţile iraniene au raportat mai multe cazuri şi decese, a declarat duminică Ziaullah Langove, ministrul de Interne provinciei Balochistan, pentru CNN.

Autorităţile din Pakistan au pregătit un spital-cort cu 100 de paturi la graniţa cu Iran unde vor fi gestionate posibile situaţii de urgenţă.

Graniţa între Pakistan şi Iran se întinde pe o lungime de 900 de kilometri.

 

UPDATE Turcia va închide graniţa cu Iran pentru a stopa răspândirea coronavirusului

Turcia îşi va închide graniţa cu Iran, ca o măsură de precauţie care să stopeze posibila răspândire a noului coronavirus, a anunţat duminică ministrul Sănătăţii Fahrettin Koca, scrie The Guardian. Autostrăzile şi liniile de căi ferate vor fi închise la ora locală 5.00.

Zborurile spre Iran vor fi suspendate, le-a mai spus Fahrettin Koca reporterilor.

 

UPDATE Iranul a confirmat 14 noi cazuri de coronavirus. Bilanţul deceselor a ajuns la 8

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii Kianush Jahanpur a anunţat, duminică la televiziune de stat, că au fost confirmate 15 noi cazuri de coronavirus, iar bilanţul deceselor a ajuns la opt, potrivit Reuters.

„Până acum avem 43 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus iar bilanţul morţilor este de opt”, a spus Kianush Jahanpur.

De miercuri încoace, Iran confirmase în total 28 de cazuri şi şapte decese din cauza COVID-19.

 

Numărul morţilor din cauza coronavirusului a crescut în Iran. Cea mai recentă victimă, un bărbat aflat în Teheran

Potrivit agenţiei italiene Ansa, cetăţeanul iranian cu domiciliul în Teheran a murit duminică, în provincia Mazandaran din nordul ţării.

Anunţul a fost făcut de şeful Universităţii de Ştiinţe Medicale din Mazandaran, citat de o televiziune de stat.

Bărbatul se afla în terapia intensivă a spitalului din Tonekabon.

Numărul persoanelor decedate în Iran ajunge la 6.

Sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii de la Teheran, Kianush Jahanpur, spunea la o televiziune de stat că au fost confirmate 10 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, bilanţul fiind de 28 de cazuri, din care sâmbătă erau 5 decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici