Iranul a doborât un obiect neidentificat care survola Golful Persic

Gardienii Revoluţiei din Iran au localizat trei obiecte strălucitoare care survolau Golful Persic, reuşind să doboare unul dintre ele, afirmă un oficial militar iranian citat de site-ul Press-TV.

48 afișări
Imaginea articolului Iranul a doborât un obiect neidentificat care survola Golful Persic

Iranul a doborât un obiect neidentificat care survola Golful Persic

"Obiectele strălucitoare au fost observate deasupra Golfului Persic. Artileria antiaeriană a Gardienilor Revoluţiei a reuşit să doboare unul dintre obiectele zburătoare, care s-a scufundat în Golful Persic în largul regiunii Bushehr", afirmă generalul de brigadă Ali Razmjou, comandantul regional al Gardienilor Revoluţiei.

"Cele trei obiecte strălucitoare au fost detectate de radarele noastre când zburau deasupra insulelor Khark şi Khargu" din Golful Persic, adaugă generalul iranian.

Decizia de deschidere a focului a fost luată când s-a stabilit clar că cele trei obiecte nu erau aeronave iraniene. Nu au fost comunicate detalii despre ora la care a avut loc incidentul.

Iranul construieşte, în colaborare cu Rusia, o centrală nucleară în regiunea Bushehr, proiect care face obiectul unor suspiciuni privind un presupus program nuclear militar al regimului islamist.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici