Iranul nu mai consideră de încredere Franţa, Marea Britanie şi Germania. Anunţul făcut de ayatollahul Ali Khamenei

Liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, a declarat vineri că cele trei state care fac parte din acordul nuclear semnat în 2015, Franţa, Marea Britanie şi Germania, nu mai sunt considerate de încredere, relatează Reuters.

1594 afișări
Imaginea articolului Iranul nu mai consideră de încredere Franţa, Marea Britanie şi Germania. Anunţul făcut de ayatollahul Ali Khamenei

Sursă foto: Profimedia

Afirmaţiile au fost făcute în contextul în care cele trei state europene au activat un mecanism privind încălcarea acordului nuclear de către Iran, acţiune ce ar putea să conducă la reimpunerea sancţiunilor ONU.

Liderul iranian a acuzat de asemenea "inamicii Iranului", un termen folosit pentru Washington şi aliaţii săi, că încearcă să folosească doborârea accidentală a avionului ucrainean pentru a atrage atenţia de la asasinarea comandantului Qassem Soleimani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici