Iranul reacţionează după ce Javad Zarif a fost sancţionat de SUA: Le este frică de talentul său de negociator

Ministerul de Externe din Iran consideră că Javad Zarif, ministrul de Externe iranian, a fost vizat de sancţiuni deoarece Statelor Unite le este frică de „talentul de negociere” al oficialului, conform Reuters.

478 afișări
Imaginea articolului Iranul reacţionează după ce Javad Zarif a fost sancţionat de SUA: Le este frică de talentul său de negociator

Iranul reacţionează după ce Javad Zarif a fost sancţionat de SUA: Le este frică de talentul său de negociator

„Nivelul de stupiditate şi inconsistenţă al liderilor americani a ajuns într-un punct în care nu recunosc influenţa domnului Zarif în Iran, dar îl sancţionează cu ignoranţă”, a declarat Abbas Mousavi, purtător de cuvânt al Ministerului de Externe.

„Statelor Unite le este frică de logica domnului Zarif şi de talentul său de negociator”, a adăugat Mousavi.

Administraţia de la Washington a impus miercuri sancţiuni împotriva ministrului iranian de Externe, Javad Zarif, dar a menţionat că acest lucru nu împiedică iniţierea negocierilor bilaterale.

Taguri:
iran,
javad zarif,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici