Israel: Comandantul Districtului de Sud al Securităţii Naţionale Hamas a fost ucis

Comandantul Districtului de Sud al Securităţii Naţionale Hamas a fost ucis, anunţă armata israeliană. Avioane de luptă, elicoptere de combat şi avioane IDF au atacat astăzi 250 de ţinte teroriste în Fâşia Gaza, majoritatea în partea de nord a Gaza.

1359 afișări
Imaginea articolului Israel: Comandantul Districtului de Sud al Securităţii Naţionale Hamas a fost ucis

Israel: Comandantul Districtului de Sud al Securităţii Naţionale Hamas a fost ucis

„IDF l-a ucis pe Matez Eid, comandantul securităţii naţionale al Hamas în districtul de sud”, anunţă armata israeliană.

Avioane de luptă, elicoptere de combat şi avioane IDF au atacat duminică 250 de ţinte teroriste în Fâşia Gaza, majoritatea în partea de nord a Gaza.

„Zeci de sedii militare, posturi de observare şi mai multe poziţii de lansare de rachete aparţinând Hamas şi Jihadului Islamic Palestinian au fost distruse”, potrivit IDF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici