Israelul anunţă că a lovit 450 de ţinte din Gaza şi a omorât un lider Hamas în ultimele 24 de ore

Militarii din Israel au lovit 450 de ţinte în Gaza în ultima zi, iar în timpul atacurilor a fost ucis un comandant al Hamas din domeniul securităţii, au declarat reprezentanţii forţelor aeriene ale Israelului.

212 afișări
Imaginea articolului Israelul anunţă că a lovit 450 de ţinte din Gaza şi a omorât un lider Hamas în ultimele 24 de ore

Israelul anunţă că a lovit 450 de ţinte din Gaza şi a omorât un lider Hamas în ultimele 24 de ore

„În ultima zi, avioanele de luptă ale forţelor aeriene au atacat aproximativ 450 de ţinte ale organizaţiei teroriste Hamas, inclusiv complexuri militare, posturi de observare, poziţii antiaeriene şi altele", se arată într-o declaraţie a IAF citată de Sky News.

În paralel, forţele navale au atacat cartierele generale, poziţiile de lansare a rachetelor antitanc şi alte posturi de observare ale Hamas, susţin israelienii.

„Avioanele de vânătoare ale forţelor aeriene... au eliminat alţi comandanţi ai Hamas, inclusiv Jamal Musa, care este responsabil pentru securitate", mai scrie în comunicat.

De asemenea, militarii israelieni susţin că au preluat controlul unui complex Hamas în interiorul Gaza, în care se află posturi de observare, facilităţi de antrenament şi tuneluri.

Mai mulţi militanţi Hamas au fost ucişi în timpul operaţiunii de ocupare a complexului, se precizează în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici