Israelul îşi ameninţă adversarii. Ce a transmis premierul Naftali Bennett inamicilor statului

  • Centrala nucleară iraniană Bushehr a fost oprită de urgenţă pentru 3-4 zile
  • Naftali Bennett a transmis că răbdarea Israelului cu duşmanii se epuizează
  • Organizaţia Hamas şi Iranul sunt marii duşmani regionali ai Israelului
4826 afișări
Imaginea articolului Israelul îşi ameninţă adversarii. Ce a transmis premierul Naftali Bennett inamicilor statului

Sursa foto: Mediafaxfoto

Singura centrală nucleară a Iranului a fost oprită de urgenţă, situaţie care ar putea cauza pene de curent în republica islamică.

Este pentru prima data când s-a apelat la această procedură, care a fost anunţată la scurt timp după o ameninţare a noului premier israelian. Naftali Bennett a avertizat duşmanii ţării că nu va mai tolera atacuri.

NAFTALI BENNETT premierul Israelului: Duşmanii noştri vor învăţa regulile: nu vom tolera violenţa, nu vom tolera ploile (de rachete, n.red.), nu vom avea înţelegere şi nu vom tolera rebelii, răbdarea noastră se epuizează.

Duşmanii Israelului în regiune sunt organizaţia Hamas, dar şi Iranul, ţară al cărei program nuclear vizează direct Israelul. În ultimul an, mai multe explozii şi incendii misterioase au afectat centrala nucleară iraniană şi au fost puse pe seama sabotajelor Mossadului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici