Italia, împărţită în trei culori, în funcţie de infecţiile Covid. Patru regiuni sunt în zona roşie

  • În toată Italia, nu se poate ieşi după ora 22:00.
  • Regiunile roşii sunt: Lombardia, Piemonte, Calabria şi Valle d'Aosta.
  • În rândul regiunilor portocalii sunt Puglia şi Sicilia.
  • Regiunile galbene sunt Veneto şi Trentino Alto-Adige, Friuli Venezia Giulia, Liguria, Toscana, Emilia-Romagna, Umbria, Sardinia, Marche, Molise, Abruzzo, Lazio, Campania, Basilicata.
1283 afișări
Imaginea articolului Italia, împărţită în trei culori, în funcţie de infecţiile Covid. Patru regiuni sunt în zona roşie

În toată Italia, nu se poate ieşi după ora 22:00, conform ANSA.

Regiunile roşii sunt: Lombardia, Piemonte, Calabria şi Valle d'Aosta. Măsurile restrictive sunt în vigoare de vineri: Ieşirea din casă trebuie motivată, barurile, restaurantele, magazinele sunt închise. Educaţia se face online începând cu clasele a doua a şcolii secundare de primul grad. Este interzisă circulaţia dintr-o municipalitate în alta, precum şi ieşirea sau intrarea în regiune. Autocertificarea este obligatorie şi pentru călătoriile într-un oraş.

În rândul regiunilor portocalii sunt Puglia şi Sicilia. Restaurantele şi barurile sunt închise toată ziua. Magazinele rămân deschise. Şcoala se face online doar în liceu. Circulaţia în cadrul unei municipalităţi este permisă, dar nu este permisă părăsirea municipalităţii de reşedinţă, domiciliu sau domiciliu. Este interzisă intrarea sau ieşirea din regiune.

Regiunile galbene sunt Veneto şi Trentino Alto-Adige, Friuli Venezia Giulia, Liguria, Toscana, Emilia-Romagna, Umbria, Sardinia, Marche, Molise, Abruzzo, Lazio, Campania, Basilicata. În aceste regiuni se aplică restricţii mai „soft”. Restaurantele şi barurile sunt deschise până la ora 18:00, magazinele rămân deschise. Centrele comerciale sunt închise în weekend. Circulaţia în interiorul regiunii şi dintr-o regiune galbenă în alta este permisă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici