Italienii şi spaniolii s-au încăierat pe masa lui Putin. Fiecare îşi atribuie paternitatea asupra impresionantului obiect

Un producătorul italian susţine că masa a fost fabricat la sfârşitul anilor '90, când a mobilat toata clădire, dar spaniolul spun că a fost făcută la Valencia, în 2005.

1976 afișări
Imaginea articolului Italienii şi spaniolii s-au încăierat pe masa lui Putin. Fiecare îşi atribuie paternitatea asupra impresionantului obiect

Italienii şi spaniolii s-au încăierat pe masa lui Putin. Fiecare îşi atribuie paternitatea asupra impresionantului obiect

„Nu sunt obişnuit să spun minciuni. Am aici în faţă desenele proiectelor pe care ni le-au trimis ruşii şi chiar schiţele modificărilor.

Şi mai mult, am aici şi o carte tipărită în Rusia în anul 2000 în care puteţi vedea fotografii din diverse zone ale Kremlinului. Şi mai este şi salonul cu acea masa.

Aici am creat-o în întregime de la zero, pe baza unui proiect al arhitecţilor ruşi. Acea clădire, inclusiv reşedinţa prezidenţială, noi, cei de la Oak, am mobilat-o în întregime”, spune italianul Renato Pologna despre masa de 6 metri lungime şi pe 2,60 metri lăţime, la care Putin îi primeşte pe şefii de stat pentru a discuta despre criza ucraineană.

Unele ziare iberice spun că a fost construit în zona Valencia, în anul 2005.

„Sincer, când am auzit că cineva din Spania susţine că masa a fost făcută, m-am gândit: ce se întâmplă?

„Apoi, dacă Kremlinul comandă doi producători din două state diferite să aibă aceeaşi masă în două momente diferite, nu pot să ştiu şi nu pot exclude. Le cunosc pe ale mele şi mi-ar părea curios dacă ar mai fi altele asemănătoare comandate în altă parte.

Spaniolii sunt liberi să spună ce vor. Dacă au dovezi, să le arate. Poate sunt mai multe mese albe ca ale mele! Nu ştiu ce să spun mai mult”, e nedumerit italianul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici