Iuşcenko a desfiinţat tribunalul care suspendase decretul de dizolvare a Parlamentului

Preşedintele ucrainean Viktor Iuşcenko a desfiinţat un tribunal din Kiev care suspendase anterior decretul său privind dizolvarea Parlamentului şi organizarea de alegeri anticipate, potrivit biroului de presă al preşedinţiei, citat de RIA Novosti în pagina electronică.

16 afișări
Imaginea articolului Iuşcenko a desfiinţat tribunalul care suspendase decretul de dizolvare a Parlamentului

Iuşcenko a desfiinţat tribunalul care suspendase decretul de dizolvare a Parlamentului

Iuşcenko a semnat luni seara un decret care desfiinţează tribunalul districtual din Kiev, înlocuindu-l cu două instanţe administrative, după ce acesta s-a pronunţat în favoarea blocului Iulia Timoşenko şi a anulat decretul preşedintelui privind dizolvarea Parlamentului.

Secretariatul preşedintelui Iuşcenko a depus ulterior un apel împotriva acestei decizii.

Procuratura a lansat o anchetă penală împotriva judecătorului care a suspendat decretul, sub acuzaţia de pronunţare cu bună ştiinţă a unei decizii ilegale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici