Iuşcenko vrea anchetă în cazul întârzierii numărării voturilor în estul şi sudul Ucrainei

Preşedintele Ucrainei, Viktor Iuşcenko a ordonat luni forţelor de securitate ucrainiene să cerceteze motivele întârzierilor la numărarea voturilor exprimate în alegerile de duminică în unele din regiunile sudice şi estice, unde este favorit rivalul său, premierul Viktor Ianukovici, relatează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Iuşcenko vrea anchetă în cazul întârzierii numărării voturilor în estul şi sudul Ucrainei

Iuşcenko vrea anchetă în cazul întârzierii numărării voturilor în estul şi sudul Ucrainei

"Sunt îngrijorat de întârzierea numărării voturilor în regiunele din sudul şi estul Ucrainei", a afirmat Iuşcenko într-o declaraţie postată pe site-ul oficial al preşedinţiei.

"Cer instituţiilor care se ocupă de aplicarea legii să înceapă imediat o anchetă asupra motivelor şi circumstanţelor care stau la baza acestei întârzieri în numărarea buletinelor, raportate de secţiile de votare", se arată în document.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici