Jacob Blake se află în stare gravă în spital, după ce ieri a fost împuşcat de un poliţist din Wisconsin

  • Jacob Blake a fost împuşcat de poliţiştii din Wisconsin ieri, în timp ce bărbatul încerca să intre în maşina sa
  • Tatăl său este şocat şi nu înţelege de ce au acţionat poliţiştii în acest fel
  • Este paralizat de la mijloc în jos şi „are 8 găuri în trupul său”
806 afișări
Imaginea articolului Jacob Blake se află în stare gravă în spital, după ce ieri a fost împuşcat de un poliţist din Wisconsin

Sursă foto: profimedia

Jacob Blake, bărbatul afro-american care a fost împuşcat în spate de poliţiştii din Wisconsin, în cursul zilei de ieri, este paralizat de la mijloc în jos, relatează New York Post.

„Vreau să-i mângâi obrazul fiului meu şi să-i sărut fruntea, să-i spun că totul va fi bine”, a declarat tatăl lui Jacob Blake.

„O să-l sărut cu masca pe faţă. Primul lucru pe care îmi doresc să-l fac este să-l ating pe fiul meu”, a adăugat tatăl afro-americanului.

Jacob Blake a vorbit cu tatăl său chiar în dimineaţa zilei de duminică şi i-a spus acestuia că se pregăteşte să aniverseze vârsta de 8 ani a fiului printr-o petrecere.

După câteva ore, tatăl afro-americanului află că fiul său a fost împuşcat de un poliţist în timp ce voia să intre în maşina sa. La nici 18 minute vede filmarea care l-a marcat: fiul său era împuşcat de poliţişti.

Tatăl este şocat şi se întreabă care este motivul pentru care poliţiştii au acţionat în acest fel. Acesta mai spune că afro-americanul are „8 găuri în trupul său”.

Doctorii care s-au ocupat de cazul lui Jacob Blake nu pot spune încă dacă paralizia acestuia este permanentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici