Japonia: apartamente închiriate pe termen scurt pentru a evita „divorţurile corona”

  • O companie din Japonia sugerează persoanelor căsătorite să ia o pauză de la căsnicie
  • „Adăposturile temporare” sunt disponibile pentru cei care doresc să scape de familiile lor
  • Taxa de intrare este destul de accesibilă, 4.400 de yeni (37.5 euro) pe noapte
1905 afișări
Imaginea articolului Japonia: apartamente închiriate pe termen scurt pentru a evita „divorţurile corona”

Japonia: apartamente închiriate pe termen scurt pentru a evita „divorţurile corona”

„Înainte de a vă gândi la divorţ, sunaţi-ne”: o companie din Japonia şi-a adaptat în mod corespunzător mesajul în această perioadă de izolare în faţa Covid-19, sugerând persoanelor căsătorite să facă o pauză în apartamentele lor de închiririat pe durata scurtă.

Compania Kasoku, un concurent local al Airbnb, îşi promovează pe site-ul său inchirierea de apartamente ca „adăposturi temporare” disponibile pentru cei care doresc să scape de familiile lor pentru o perioadă, indiferent dacă vor doar să lucreze mai liniştiţi sau să-şi aerisească mintea.

Compania propune o taxă de intrare destul de accesibilă de 4.400 de yeni (37.5 euro) pe noapte, cu opţiunea gratuită de 30 de minute de consultare a unui avocat specializat în procedurile de divorţ.

Mai mult pe Smart Radio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici