Japonia. Mai mulţi luptători de sumo nu au fost primiţi în avion din cauza greutăţii lor

Mai mulţi luptători de sumo care încercau să ajungă la o competiţie organizată pe o insulă japoneză nu au fost primiţi în avion din cauza greutăţii lor. Incidentul s-a produs la două zboruri, iar compania aeriană a fost nevoită să organizeze o cursă suplimentară.

1876 afișări
Imaginea articolului Japonia. Mai mulţi luptători de sumo nu au fost primiţi în avion din cauza greutăţii lor

Japonia. Mai mulţi luptători de sumo nu au fost primiţi în avion din cauza greutăţii lor

Sute de sportivi au călătorit pe insula japoneză Amami Oshima pentru a participa la o competiţie.

Compania Japan Airlines a anunţat că a fost nevoită să împiedice îmbarcarea unor grupuri de luptători deoarece ar fi fost depăşită limita de greutate a avioanelor, potrivit Sky News.

Sportivii cântăreau aproximativ 120 de kilograme fiecare, cu mult peste media obişnuită de 70 de kilograme pentru un pasager adult. Luptătorii de sumo încercau să călătorească cu două avioane Boeing 737-800 cu plecare din Tokyo şi Osaka.

Reprezentanţii companiei aeriene au spus că situaţia este „extrem de rară” şi au decis să facă un zbor suplimentar.

Un alt zbor special a fost aranjat pentru călătoria de întoarcere a sportivilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici