Jean Claude-Juncker: Cred că putem obţine un Brexit cu acord

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat joi că există posibilitatea obţinerii unui acord pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană şi că mecanismul backstop poate fi înlocuit dacă există propuneri bune, relatează Sky News.

1401 afișări
Imaginea articolului Jean Claude-Juncker: Cred că putem obţine un Brexit cu acord

Jean Claude-Juncker: Cred că putem obţine un Brexit cu acord

„Cred că putem obţine un acord”, a declarat Jean-Claude Juncker, menţionând că există şanse de 50-50%.

Preşedintele Comisiei Europene a reiterat faptul că nu are un „ataşament special” pentru mecanismul backstop, acesta putând fi înlocuit cu o altă soluţie care trebuie oferită de prim-ministrul britanic Boris Johnson.

„În ceea ce priveşte aranjamentele alternative, dacă există rezultate, nu îmi pasă cum sunt obţinute”, a declarat Juncker.

„Dacă obiectivele sunt îndeplinite, toate obiectivele, nu vom avea nevoie de backstop”, a adăugat preşedintele Comisiei Europene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici