Jeff Bezos, gata de nuntă: a venit pe podiumul la Cannes cu Lauren Sanchez

Fondatorul Amazon este alături de partenera lui la Festivalul de Film.

636 afișări
Imaginea articolului Jeff Bezos, gata de nuntă: a venit pe podiumul la Cannes cu Lauren Sanchez

Jeff Bezos este logodit cu Lauren Sanchez, partenera lui de cinci ani. Cuplul este în aceste ore la Cannes, pentru festivalul de film. De luni de zile circulă zvonuri despre o posibilă căsătorie între cei doi, de când Sanchez a fost fotografiată cu un inel în formă de inimă.

Bezos şi Sanchez sunt nedespărţiţi din 2018, când miliardarul a divorţat de MacKenzie Scott, soţia sa din ultimii 25 de ani. Relaţia dintre Bezos şi Sanchez a fost dezvăluită public pentru prima dată de tabloidul National Enquirer, când fondatorul Amazon era căsătorit.

Cine este Lauren Sanchez

Născută în 1969 în New Mexico, este o figură cunoscută la televiziunea de peste mări, cu o carieră strălucitoare ca jurnalistă, actriţă şi prezentatoare. Ea a fost una dintre primele prezentatoare latine care a găzduit o emisiune la Fox şi la Channel 13 şi a fost, de asemenea, numită una dintre cele mai frumoase femei de pe micul ecran. Are un fiu, din 2001, Nikko, cu fostul său partener, Tony Gonzalez, şi mai are alţi doi copii, Ella şi Evan, pe care îi are cu Patrick Whitesell, agentul vedetelor de la Hollywood.

Fosta doamnă Bezos, MacKenzie Scott, a promis în 2019 că va da cel puţin jumătate din averea ei de 42,5 miliarde de dolari de-a lungul vieţii unor organizaţii de caritate.

Şi, în mai puţin de trei ani, Mackenzie Scott aproape şi-a atins obiectivul. Până acum, a donat peste 12 miliarde instituţiilor şi organizaţiilor filantropice. Ultimul act de generozitate a fost în favoarea California Community Foundation, căreia i-a dăruit moşia Beverly Hills în valoare de 55 de milioane de dolari pe care o obţinuse la divorţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici