Jennifer Granholm, confirmată de Senatul SUA în funcţia de secretar al Energiei

  • Senatul SUA a aprobat numirea lui Jennifer Granholm în funcţia de secretar al Energiei
  • Jennifer Granholm, propusă de Joseph Biden pentru postul de secretar al Energiei, a primit 64 de voturi pentru şi 35 împotrivă
  • Anterior, Jennifer Granholm a deţinut funcţiile de guvernator şi procuror al statului Michigan
393 afișări
Imaginea articolului Jennifer Granholm, confirmată de Senatul SUA în funcţia de secretar al Energiei

FOTO: Profimedia

Senatul Statelor Unite a aprobat, joi, numirea lui Jennifer Granholm, fost guvernator al statului Michigan, în funcţia de secretar al Energiei, informează site-ul Axios.com.

Propunerea preşedintelui Joseph Biden de numire a lui Jennifer Granholm în funcţia de secretar al Energiei a fost aprobată de Senat cu un raport de voturi de 64 la 35.

Jennifer Granholm va avea un rol esenţial în eforturile Administraţiei Joseph Biden de accelerare a tranziţiei Statelor Unite spre energii ecologice.

Jennifer Granholm a fost guvernator al statului Michigan în perioada 2003-2011, iar anterior, între 1998 şi 2002, a fost procuror al statului Michigan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici