Jill Biden se implică în educaţie. Prima Doamnă susţine planul de redeschide a şcolilor din SUA

991 afișări
Imaginea articolului Jill Biden se implică în educaţie. Prima Doamnă susţine planul de redeschide a şcolilor din SUA

FOTO: Profimedia

Jill Biden este o Primă Doamnă implicată. Cel puţin aşa se vede până acum. Nu renunţă nici la cariera de profesor, a spus că marţi. Înainte de a pleca la Washington, a fost la şcoală. Şi va susţine, în noua sa calitate, educaţia americană. De altfel, este foarte implicată în planul preşedintelui de a deschide cât mai multe şcoli în siguranţă, în primele 100 de zile ale mandatului. 

„Asta înseamnă acces la echipament de protecţie, mai mulţi consilieri, asistente şi personal de îngrijire. Mai multe testări pentru Covid-19 în şcoli, promovarea accesului la vaccinare penru profesori şi alocarea de fonduri locale şi guvernamentale pentru a vă putea păstra joburile, pentru că siguranţa şi starea voastră de bine sunt esenţiale pentru succesul elevilor noştri”, a declarat Prima Doamnă a Statelor Unite.

Şcolile americane s-au organizat în funcţie de incidenţa bolii în fiecare stat în parte. Mulţii copii învaţă exclusiv online sau în scenarii hibride. Şi ei, ca şi copiii din Români, abia aşteaptă să se întoarcă la şcoală. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici