Joe Biden a ajuns la Capitoliu cu o oră înainte. Ce oaspeţi sunt prezenţi

852 afișări
Imaginea articolului Joe Biden a ajuns la Capitoliu cu o oră înainte. Ce oaspeţi sunt prezenţi

Joe Biden a ajuns la Capitoliu cu o oră înainte. Ce oaspeţi sunt prezenţi

UPDATE: Nu mai este mult până la deschiderea ceremoniei, iar mai mulţi senatori, oficiali şi oaspeţii lor au ajuns la Capitoliu şi şi-au ocupat locurile.

Fostul preşedinte american Bill Clinton a ajuns împreună cu fosta secretară de stat Hillary Clinton.

Liderul majorităţii Senatului, Mitch McConnell, şi fostul secretar pentru transporturi, Elaine Chao, au sosit.

Cu aproximativ o oră înainte de a depunde jurământul pentru funcţia de preşedinte, Joe Biden a ajuns la Capitoliul SUA, împreună cu soţia sa, Jill, potrivit BBC.

Oaspeţii încep să sosească înainte de ceremonia de învestire în funcţie de la Capitoliul SUA. Din cauza pandemiei, numărul participanţilor este mult mai mic. Printre cei văzuţi deja la Capitoliu se numără fostul preşedinte Barack Obama şi fosta primă-doamnă Michelle Obama şi senatorul ales al Georgiei, Jon Ossoff, care se aşteaptă să depună jurământul astăzi.

Înainte de a prelua funcţia, constituţia impune tuturor preşedinţilor să depună jurământ.

Ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al Statelor Unite are loc pe 20 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici