Joe Biden are planuri mari pentru Statele Unite ale Americii. „Nu este al treilea mandat Obama”

  • Joe Biden vrea să scape de umbra lui Obama
  • Biden ar numi în cabinetul său un republican
  • J.Biden: ”Acesta nu este al treilea mandat Obama.”
2390 afișări
Imaginea articolului Joe Biden are planuri mari pentru Statele Unite ale Americii. „Nu este al treilea mandat Obama”

FOTO: Profimedia

Joe Biden e cu un picior în Biroul Oval. În urmă cu câteva ore, preşedintele ales al Statelor Unite a susţinut primul interviu de la alegeri. El a spus că una dintre marile lui provocări e să scape de umbra lui Barack Obama.

„Acesta nu este al treilea mandat Obama. Pentru că noi ne confruntăm cu o cu totul altă lume decât aceea din Administraţia Obama-Biden. Acest preşedinte, preşedintele Trump a schimbat peisajul. A devenit America First”, spune Biden.

Biden are planuri mari pentru America. Vrea să devină reprezentantul spectrului poporului American, chiar şi al celor care au votat cu Trump. Şi ia în considerare, chiar, numirea unui republicat în cabinetul său.

„Vreau ca această ţară să fie unită. Scopul acestei Administraţii este unitatea. Nu mai putem continua cu acest dialog politic virulent. Trebuie să înceteze”, afirmă Biden.

Preşedintele ales a vorbit şi despre Donald Trump. Din ianuarie, când îşi va pierde protecţia constituţională, pe viitorul fost preşedinte American îl paşte o anchetă financiară. Dar Biden zice că vrea să stea în afara acestui subiect. El nu va folosi Departamentul de Justiţie drept locomotivă în anchetarea lui Trump. „Am citit o serie de investigaţii la nivel de stat. Nu pot sau nu pot face nimic în acest sens”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici