Joe Biden comite o nouă gafă la ceremonia de semnare a reformei sănătăţii - VIDEO

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, a fost surprins, marţi, folosind un limbaj trivial în cadrul ceremoniei de semnare a proiectului privind reforma asigurărilor medicale, relatează Washington Post în ediţia electronică.

26 afișări
Imaginea articolului Joe Biden comite o nouă gafă la ceremonia de semnare a reformei sănătăţii - VIDEO

Joe Biden comite o nouă gafă la ceremonia de semnare a reformei sănătăţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce l-a introdus pe preşedintele Barack Obama, Biden s-a întors către acesta şi i-a spus: "Este un succes al naibii de mare" ( "This is a big f---ing deal"), uitând pentru moment că microfoanele erau deschise.

La scurt timp după acest eveniment, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Robert Gibbs, afirma pe Twitter, că a fost un "moment puternic atunci când preşedintele (Barack Obama) s-a referit la oamenii pentru care semna hotărârea, la milioanele de oameni care vor avea asigurări de sănătate". "Şi, da, domnule vicepreşedinte, aveţi dreptate", încheia acesta mesajul postat pe Twitter.

Aceasta nu este pentru prima dată când vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a fost surprins înjurând de un microfon deschis.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici