Noaptea după alegerile din SUA. Primele reacţii ale candidaţilor la Casa Albă. Trump acuză o posibilă fraudă electorală, iar Biden se declară „optimist”

  • Joe Biden a ţinut o scurtă declaraţie în care s-a declarat optimist cu privire la victorie: ”Suntem pe cale să câştigăm aceste alegeri”
  • Trump nu a susţinut discursul după alegeri, ci a transmis doar un tweet: "Suntem în faţă mult, dar ei încearcă să FURE alegerile"
  • Numărătoarea voturilor nu s-a încheiat în statele principale. Cursa este strânsă, nu există un câştigător clar.
1660 afișări
Imaginea articolului Noaptea după alegerile din SUA. Primele reacţii ale candidaţilor la Casa Albă. Trump acuză o posibilă fraudă electorală, iar Biden se declară „optimist”

Joe Biden: "Cred că suntem pe cale să câştigăm aceste alegeri” / Trump: "Suntem în faţă mult, dar ei încearcă să FURE alegerile"

Într-o scurtă declaraţie de la sediul de campanie din Delaware, Biden a subliniat că SUA trebuie să aştepte până când fiecare vot va fi numărat pentru a determina câştigătorul alegerilor prezidenţiale.

Joe Biden i-a îndemnat pe susţinătorii săi să rămână răbdători. „Ştiam că va dura va fi mult timp”, a spus candidatul democrat.

Candidatul democrat a spus că este „încrezător” în Arizona şi „se simte foarte bine” în privinţa Michigan şi Wisconsin, în timp ce a subliniat că Georgia este încă în joc.

„Păstraţi credinţa”, a spus Biden. „Vom câştiga.”

 

Răspunsul lui Trump, pe Twitter: Suntem în faţă, dar ei încearcă să fure

„Suntem mult în faţă, dar ei încearcă să fure alegerile. Nu o să-i lăsăm! Voturile nu pot fi exprimate după ce se închid secţiile”, a scris Trump pe Twitter.

Twitter a luat atitudine şi a pus o informare privind postarea preşedintelui, cum că ar conţine informaţii eronate.

CITEŞTE AICI LIVE TEXT Alegeri SUA 2020. Cursă strânsă pentru Casa Albă. Trump câştigă în statele din sud, iar Biden îşi adjudecă coasta de vest. Sunt aşteptate rezultatele în state decisive precum Pennsylvania, Michigan şi Wisconsin

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici