Joe Biden le vorbeşte americanilor: "Vom câştiga această cursă electorală" . Candidatul democrat se apropie de confirmarea victoriei în SUA

1417 afișări
Imaginea articolului Joe Biden le vorbeşte americanilor: "Vom câştiga această cursă electorală" . Candidatul democrat se apropie de confirmarea victoriei în SUA

UPDATE ora 6:30 Joe Biden: "Vom câştiga această cursă electorală"

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, a reiterat vineri seară (sâmbătă dimineaţă, ora României), că este încrezător în câştigarea scrutinului prezidenţial din Statele Unite cu o majoritate clară.

"Nu avem încă o declaraţie finală a victoriei, dar cifrele ne spun că este clar. Vom câştiga această cursă electorală. Priviţi ce s-a întâmplat. Acum 24 de ore, eram în urmă în statul Georgia, acum avem avans şi vom câştiga acest stat. Acum 24 de ore, eram în urmă în Pennsylvania şi vom câştiga în Pnnsylvania. Avem avans, vom câştiga în Arizona, vom câştiga în Nevada, ne-am dublat avansul în Nevada", a declarat Joseph Biden, într-un discurs rostit din Wilminton, Delaware.

"Suntem pe cale să depăşim 300 de voturi ale Colegiului electoral federal. Şi priviţi cifrele la nivel naţional. Vom câştiga această cursă cu o majoritate clară, cu naţiunea care ne susţine", a afirmat Joseph Biden.

- - - 

Candidatul democrat Joe Biden se va adresa americanilor vineri seară, potrivit unui oficial al campaniei sale citat de CNN.

În momentul de faţă, Joe Biden este creditat, potrivit diverselor proiecţii, cu 253-264 de voturi în Colegiul electoral federal. Pentru a câştiga scrutinul, are nevoie de 270 de voturi în Colegiul electoral federal.

Joseph Biden are şanse foarte mari să obţină victoria în scrutinul prezidenţial din SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici