Joe Biden refuză să accepte provocarea lui Trump şi să facă un test cognitiv

Joe Biden, candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale din SUA, a respins cu tărie ideea de a fi supus unui test cognitiv care să-i evalueze sănătatea mentală. Contracandidatul său la alegerile din această toamnă, Donald Trump, l-a provocat să facă un astfel de test.

1557 afișări
Imaginea articolului Joe Biden refuză să accepte provocarea lui Trump şi să facă un test cognitiv

Joe Biden refuză să accepte provocarea lui Trump şi să facă un test cognitiv

Vizibil iritat, când a fost întrebat despre acest test, Joe Biden, a respins cu tărie ideea. "Nu, nu dau nici un test. De ce naiba ar trebui să dau un test?", a răspuns fostul vicepreşedinte din mandatele lui Barack Obama.

Echipa de campanie a lui Donald Trump pune permanent la îndoială agilitatea mentală a contracandidatului său, în vârstă de 77 de ani, cu trei ani mai bătrân decât actualul preşedinte.

Fostul vicepreşedinte a spus la începutul acestei veri că este testat constant, înainte de a clarifica că vorbeşte despre rigorile campaniei prezidenţiale şi despre întâlnirile sale cu alegătorii.

"Este ca şi cum ţi-aş spune înainte de a participa la aceasta emisiune că trebuie să faci un test pentru a vedea dacă iei cocaină sau nu. Ce crezi? Eşti un junkie?" a continuat el adresându-i-se jurnalistului de la CBS care l-a intervievat.

Trump a spus că „a excelat” într-un test cognitiv

Acest răspuns neaşteptată a provocat imediat reacţii pe reţelele de socializare. Mai târziu reporterul CBS, Errol Barnett, a spus că a cerut echipei de campanie a lui Joe Biden să ofere mai multe detalii  despre legătura dintre un test cognitiv şi un test pentru consumul de droguri.

Echipa de campanie a lui Donald Trump a profitat imediat de ocazie pentru a pune din nou la îndoială capabilităţile lui Joe Biden, mai ales că el a vorbit înainte de problemele pe care le are cu bâlbâiala şi faptul că  spus că „Sunt gata să permit publicului american să-mi judece sănătatea fizică şi psihică”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici