Joe Biden se va întâlni cu Olaf Scholz la Washington, la începutul lunii martie

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, îl va primi la Casa Albă pe cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, pe 3 martie, pentru discuţii despre avansarea relaţiilor bilaterale şi despre o serie de teme internaţionale, inclusiv despre invazia militară rusă în Ucraina.

197 afișări
Imaginea articolului Joe Biden se va întâlni cu Olaf Scholz la Washington, la începutul lunii martie

"Preşedintele Biden aşteaptă să îl întâmpine pe cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, la Casa Albă, vineri, 3 martie. Vizita cancelarului este o oportunitate de reafirmare a relaţiilor profunde de prietenie dintre Statele Unite şi aliatul nostru din cadrul NATO Germania", anunţă Preşedinţia Statelor Unite, conform unui comunicat postat pe site-ul propriu şi vizualizat de agenţia MEDIAFAX.

"La marcarea unui an de la invazia brutală a Rusiei în Ucraina, liderii vor discuta despre eforturile în curs pentru susţinerea Ucrainei, pentru impunerea de costuri Rusiei pentru această agresiune, dar şi pentru consolidarea securităţii transatlantice", precizează Casa Albă.

Preşedintele Biden şi cancelarul Scholz "vor analiza şi cooperarea continuă într-o serie de probleme regionale şi globale, inclusiv colaborarea asupra provocărilor comune generate de China şi cooperarea în zona Indo-Pacifică", subliniază Preşedinţia SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici