Joe Biden umblă cu mătăniile în buzunar

Candidatul pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA din partea Partidului Democrat, Joe Biden, poartă în permanenţă un şirag de mătănii în buzunar, a explicat politicianul într-un interviu dat publicităţii duminică pe site-ul săptămânalului People.

18 afișări
Imaginea articolului Joe Biden umblă cu mătăniile în buzunar

Joe Biden umblă cu mătăniile în buzunar (Imagine: Mediafax/AFP)

Biden, în vârstă de 65 de ani, "poartă mătănii într-unul din buzunarele pantalonilor săi şi a avut (mătănii, n. red.) şi sub perna sa, în timpul operaţiei pe creier" din 1988, scrie revista.

Senatorul de Delaware, intervievat sâmbătă de revista People, după ce Obama l-a nominalizat drept candidat la funcţia de vicepreşedinte, a uitat să-şi ia la el şiragul de mătănii.

"Am avut unul la mine, dar aveam un costum bleu, iar Jill (soţia sa, n. red.) mi-a spus: «nu, ia-ţi unul închis (la culoare, n .red.)». Astfel, mi-am schimbat costumul şi mi-am uitat mătăniile în buzunar", a spus Biden.

Pe site-ul său oficial de senator, Biden a postat o fotografie în care apare în audienţă la Papa Ioan Paul al-II-lea.

Un singur preşedinte american, dintre cei 43, câţi au avut Statele Unite după câştigarea independenţei, a fost catolic, democratul John F. Kennedy, asasinat în 1963, după mai puţin de trei ani de mandat.

La rândul său, Jill Biden, soţia politicianului, a precizat pentru revista People că se va înţelege bine cu soţia lui Barack Obama, Michelle Obama.

"Dacă dumneavoastră credeţi că cei doi (Obama şi Biden, n. red) se vor înţelege bine, eu cred că şi noi ne vom înţelege bine", a spus Jill Biden, o învăţătoare în vârstă de 57 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici