Joe Biden va primi a cincea doză de vaccin împotriva COVID-19

Preşedintele SUA, Joe Biden, va primi, marţi, a cincea doză booster împotriva COVID-19, potrivit NBC News.

357 afișări
Imaginea articolului Joe Biden va primi a cincea doză de vaccin împotriva COVID-19

Joe Biden va primi a cincea doză de vaccin împotriva COVID-19

Preşedintele Joe Biden va primi marţi vaccinul actualizat împotriva COVID-19, după ce va face declaraţii despre pandemie şi despre eforturile administraţiei de a face ca oamenii din SUA să fie în siguranţă.

Au trecut mai mult de trei luni de când Biden a contractat coronavirusul, timpul pe care experţii în sănătate îl recomandă înainte de primirea unei noi doze.

Biden va sublinia faptul că, deşi s-au făcut progrese în ceea ce priveşte aducerea la zi a vaccinărilor, mai sunt multe de făcut, a precizat oficialul.

De când sunt disponibile rapelurile bivalente, doar aproximativ 20 de milioane de persoane au primit vaccinurile, potrivit datelor păstrate de Centrele pentru controlul şi prevenirea bolilor. Noua formulă vizează atât tulpina originală Covid, cât şi subvariantele omicron BA.4 şi BA.5 care circulă în prezent.

Casa Albă se concentrează să ajungă la cei cu cel mai mare risc de infectare, inclusiv la persoanele în vârstă. Jumătate dintre vaccinuri au mers către cei de peste 65 de ani, potrivit datelor CDC.

Oficiali administraţiei Biden au avertizat în ultimele săptămâni cu privire la o posibilă creştere a numărului de cazuri de iarnă, în special pe măsură ce tot mai mulţi oameni se îndreaptă spre casă.

Coordonatorul Covid -19 de la Casa Albă, Dr. Ashish Jha, a subliniat că momentul este, de asemenea, un factor cheie, îndemnând oamenii să îşi facă vaccinurile de rapel în mod ideal înainte de Halloween pentru a avea cea mai bună protecţie posibilă până la sărbători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici