Joe Biden va rosti în Congres discursul despre Starea Naţiunii pe 7 februarie

Kevin McCarthy, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, l-a invitat vineri pe preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, să rostească pe 7 februarie, în Congres, discursul anual despre Starea Naţiunii, informează publicaţia The Hill.

127 afișări
Imaginea articolului Joe Biden va rosti în Congres discursul despre Starea Naţiunii pe 7 februarie

"Noul an aduce un nou Congres şi, cu el, responsabilitatea de a lucra în sensul unei economii puternice, în senul unei naţiuni sigure şi pentru un viitor construit pe libertate, dar şi pentru un Guvern care să fie responsabil", i-a transmis Kevin McCarthy preşedintelui Biden într-o scrisoare.

"Poporul american ne-a trimis la Washington pentru a înscrie ţara pe o nouă direcţie, pentru a găsi un teren comun şi a dezbate priorităţile cetăţenilor. În acest spirit, este obligaţia mea solemnă să vă invit să vă adresaţi sesiunii plenare a Congresului marţi, 7 februarie 2023, astfel încât să vă îndepliniţi datoria constituţională de a prezenta starea naţiunii. Declaraţiile dumneavoastră vor prezenta eforturile noastre pentru a aborda priorităţile poporului american", a subliniat Kevin McCarthy în scrisoarea pe care i-a trimis-o preşedintelui Biden.

Potrivit Casei Albe, preşedintele Biden a acceptat invitaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici