Joerg Haider era bisexual

Succesorul lui Joerg Haider la conducerea partidului austriac BZOe, Stefan Petzner, a recunoscut că a avut o relaţie cu acesta, relatează publicaţia Bild în ediţia electronică, în timp ce cotidianul The Times scrie că Petzner a fost demis miercuri din această cauză.

70 afișări
Imaginea articolului Joerg Haider era bisexual

Stefan Petzner,Claudia şi Joerg Haider (Imagine: Mediafax/AFP)

Conform paginii electronice a cotidianului The Times, succesorul lui Haider a fost demis miercuri, după dezvăluirea acestei relaţii "speciale".

Potrivit publicaţiei electronice Scoop.at, citată de Bild, guvernatorul provinciei Carinthia ar fi avut o relaţie cu purtătorul său de cuvânt, Stefan Petzner, în vârstă de 27 de ani.

"A fost partenerul meu de viaţă", a declarat Petzner într-un interviu recent pentru un post de televiziune, stăpânindu-şi cu greu lacrimile.

Sora lui Petzner, Christiane, în vârstă de 30 de ani, a întărit bănuielile că Haider, căsătorit şi tată a doi copii, era bisexual.

Într-un interviu pentru revista austriacă "Madonna" aceasta a declarat că "Stefan petrecea trei sferturi din timp cu Joerg Haider, chiar şi sfârşiturile de săptămână sau vacanţele".

"Stefan şi Joerg au fost cei mai buni prieteni. Legătura dintre ei era foarte puternică. Se iubeau în felul lor", a mai spus ea.

Un tânăr a consumat alcool împreună cu Joerg Haider, la un club gay, înaintea accidentului

Un tânăr austriac susţine că a consumat băuturi alcoolice cu Joerg Haider într-un club gay înainte cu câteva ore de moartea guvernatorului Carinthiei într-un accident rutier, informează Bild în ediţia electronică.

Daniel N., în vârstă de 18 ani, susţine că a discutat cu Haider în barul "Stadkramer" în noaptea în care politicianul de extremă-dreapta a murit într-un grav accident.

"Haider stătea de vorbă cu o persoană pe care nu o cunosc. Beau Vodkă şi Averna. Apoi m-a întrebat ce mai fac şi m-a invitat să bem împreună. Am comandat o vodkă, dar am refuzat încă un pahar pentru că băusem deja prea mult. Apoi am plecat", îşi aminteşte Daniel.

Haider a rămas în club şi se pare că a terminat sticla de Vodkă alături de altă persoană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici