Johnson, Trudeau şi von der Leyen îşi bat joc de Putin pentru pozele la bustul gol

Liderii G7 au ironizat imaginea de „macho” atât de dragă preşedintelui rus.

15119 afișări
Imaginea articolului Johnson, Trudeau şi von der Leyen îşi bat joc de Putin pentru pozele la bustul gol

Putin la Kizil, Siberia, pe 3 august 2009

Liderii G7, cele mai importante 7 economii de pe planetă, s-au strâns într-un moment crucial al războiului din Ucraina.

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a dat tonul cu o glumă. „Ne scoatem jachetele?”, întreabă britanicul.
I-a ţinut isonul Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, înţelegând imediat sensul vorbelor lui Johnson, care a continuat: „Trebuie să arătăm că suntem mai puternici decât Putin, nu?”.

Nici Trudeau nu s-a lăsat mai prejos: „Trebuie să avem şi noi fotografiile călare cu pieptul gol”.

„Oh, da”, continuă Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene, „călăria este cea mai bună”.

Referirea este la fotografiile cu Putin călare cu pieptul gol, unele celebre, date de Kremlin după la o vacanţă în munţii Siberiei, în 2009.

Putin a avut întotdeauna grijă de imaginea sa de „macho”, arătându-se de mai multe ori fără cămaşă şi fălindu-se cu realizări sportive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
putin,
cal,
imagini

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici