Josef Fritzl a violat-o pe fiica sa 3.000 de ori - presă

Tatăl incestuos din Austria Josef Fritzl, judecat pentru că a sechestrat-o pe fiica sa, Elisabeth, într-o pivniţă timp de 24 de ani, a violat-o pe tânără de 3.000 de ori şi nu a vorbit cu ea timp de nouă ani, relatează Daily Express în ediţia electronică.

53 afișări
Imaginea articolului Josef Fritzl a violat-o pe fiica sa 3.000 de ori - presă

Josef Fritzl a violat-o pe fiica sa 3.000 de ori - presă

Inginerul pensionar a folosit-o pe Elisabeth "ca pe proprietatea sa", în pivniţa din locuinţa acestuia, fiica lui născând şapte copii. În primii nouă ani ai captivităţii acesteia, Fritzl nu a vorbit niciodată cu fiica sa îngrozită, dar a coborât în pivniţă de trei ori pe săptămână pentru a o viola.

Juraţii au ascultat cum acesta a ademenit-o pe fiica sa, în vârstă de 18 ani, în pivniţa fără ferestre de sub casa sa din localitatea austriacă Amstetten, unde, timp de 24 de ani, aceasta nu a putut sta niciodată în picioare, pivniţa având înălţimea de 1,5 metri. El întrerupea uneori curentul electric pentru 10 zile pentru a-i provoca suferinţă.

După patru ani de chin, Elisabeth a rămas însărcinată cu primul dintre cei şapte copii, dar Fritzl şi-a lăsat fiica să nască singură, pe o saltea murdară, cu un ghid despre naştere, o pereche de foarfeci murdare şi câteva scutece.

"În primii ani, ea nu a avut acces la chiuvetă, baie, duş, adesea nici căldură. El venea, stingea lumina, o viola, pleca (...). În aceşti primi ani aerul venea prin găuri făcute în pereţi. O folosea ca pe o jucărie", a spus procurorul Christiane Burkheiser.

Elisabeth Fritzl a dat detalii juraţilor despre felul cum a îndurat cei 24 de ani ca "jucărie sexuală" a tatălui ei obsedat sexual. În cea de-a doua zi a procesului pentru incest împotriva lui Josef Fritzl, femeia urma să dezvăluie, printr-o legătură video, cum acesta venea în pivniţă cu cutii de casete video pornografice şi o obliga să repete scenele din acestea, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici