Justin Trudeau: „Ne pregătim pentru un al doilea val, care ar putea lovi foarte puternic″⁣

Justin Trudeau, premierul Canadei, a declarat că statul Canada se pregăteşte pentru un al doilea val de coronavirus, care ar putea veni la toamnă, precizează presa din canadiană.

1768 afișări
Imaginea articolului Justin Trudeau: „Ne pregătim pentru un al doilea val, care ar putea lovi foarte puternic″⁣

Justin Trudeau: „Ne pregătim pentru un al doilea val, care ar putea lovi foarte puternic″⁣

Potrivit CTV News, Trudeau i-a avertizat pe localnici despre cel de-al doilea val cu noul coronavirus şi îî îndeamnă pe aceştia să respecte în continuare măsurile de protecţie şi să fie cât mai vigilenţi. 
 
„Ne pregătim pentru un al doilea val, care ar putea lovi foarte puternic″⁣, a avertizat prim-ministrul menţionând investiţiile în echipamente de protecţie şi teste de depistare pentru a ″⁣reacţiona rapid şi ferm dacă va exista o recrudescenţă în lunile care urmează″⁣, a declarat Justin Trudeau, care de când a început pandemia cu noul virus susţinte aproape în fiecare zi o conferinţă de presă. 
 
″Chiar dacă, desigur, suntem pe cale să redeschidem economia, va trebui să continuăm să luăm măsuri, să purtăm măşti atunci când nu putem păstra distanţa de doi metri, să fim precauţi la contactele cu ceilalţi. Dacă nu dorim să renunţăm la tot progresul pe care l-am făcut în decursul ultimelor luni, va trebui să continuăm să fim vigilenţi chiar şi în această nouă fază a pandemiei″, a mai spus premierul Canadei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici