Kadhafi propusese în urmă cu zece zile un plan de pace, respins însă de CNT

Muammar Kadhafi propusese în secret, în urmă cu zece zile, un plan pentru încetarea ostilităţilor în Libia, dar iniţiativa, mediată de unul dintre fiii fostului lider libian, a fost respinsă de noile autorităţi de la Tripoli, anunţă surse citate de Sky News.

272 afișări
Imaginea articolului Kadhafi propusese în urmă cu zece zile un plan de pace, respins însă de CNT

Muammar Kadhafi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Negocierile între Muammar Kadhafi şi liderii de la Tripoli au fost intermediate de Saadi Kadhafi, precizează surse citate de Sky News.

Saadi Kadhafi, care a fugit în Niger în urmă cu câteva săptămâni, a discutat la telefon cu membrii Consiliului Naţional de Tranziţie din Libia, dar aceştia au refuzat oferta lui Muammar Kadhafi.

Fostul lider libian a fost ucis joi, la Sirt, în circumstanţe neclare. Kadhafi fusese capturat în viaţă, dar în scurt timp s-a anunţat că a fost ucis.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici