Kremlin: Ameninţările cu bombă vizând coloana de maşini a preşedintelui Rusiei în timpul vizitei sale la Sankt Petersburg, false

Autorităţile ruse au stabilit că ameninţările cu bombă vizând coloana de maşini a preşedintelui Vladimir Putin în timpul vizitei sale la Sankt Petersburg s-au dovedit a fi false, a anunţat Kremlinul, care a indicat că cei responsabili pentru aceste ameninţări ar putea să fie din afara Rusiei.

912 afișări
Imaginea articolului Kremlin: Ameninţările cu bombă vizând coloana de maşini a preşedintelui Rusiei în timpul vizitei sale la Sankt Petersburg, false

Kremlin:Ameninţările cu bombă vizând coloana de maşini a preşedintelui Rusiei în timpul vizitei sale la Sankt Petersburg s-au dovedit false

Putin a vizitat vineri oraşul Sankt Petersburg, participând la ceremonia de deschidere a celei de-a şasea ediţii a Forumului Cultural Internaţional, potrivit site-ului agenţiei de ştiri Tass.

"Teroriştii prin telefon s-au ţinut de farse toată ziua", a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului. "Aproximativ 60 de apeluri telefonice au fost primite astăzi, până în această dimineaţă. Informaţiile se referă la în jur de 50 de bombe care ar fi fost plasate în diverse locuri, inclusiv unele aflate pe ruta coloanei de maşini a lui Putin, sau la obiective în jurul locurilor pe unde acesta urma să le viziteze", a adăugat oficialul rus.

Peskov a mai adăugat că autorităţile încă nu au stabilit identitatea autorilor ameninţărilor false, însă cel mai probabil aceştia sunt din afara ţării.

Vladimir Putin a fost informat în legătură cu ameninţările cu bombă, iar serviciul de securitate al preşedintelui a luat toate măsurile necesare pentru a asigura siguranţa şefului statului, a adăugat reprezentantul Kremlinului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici