Kremlin: Rusia şi SUA au discutat despre posibilitatea unei vizite a lui Putin la Washington

Oficialii din Rusia şi Statele Unite au discutat despre posibilitatea ca preşedintele rus Vladimir Putin să efectueze o vizită oficială la Washington, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dimitri Peskov, citat de Reuters.

190 afișări
Imaginea articolului Kremlin: Rusia şi SUA au discutat despre posibilitatea unei vizite a lui Putin la Washington

Kremlin: Rusia şi SUA au discutat despre posibilitatea unei vizite a lui Putin la Washington

Dimitri Peskov a anunţat că această posibilitate a fost discutată în timpul vizitei lui John Bolton, consilier prezidenţial american pentru Securitate Naţională.

Au existat mai multe discuţii pe durata vizitei acestuia la Moscova, dar nu a fost luată nicio decizie.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat marţi că probabil se va întâlni luna viitoare cu omologul său rus, Vladimir Putin, atunci când cei doi lideri vor fi la Paris cu ocazia pentru ceremoniile prilejuite de aniversarea a o sută de ani de la încheierea Primului Război Mondial.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici