Legătura aeriană dintre capitalele Rusiei şi Turkmenistanului, suspendată până în octombrie

Compania aeriană Turkmenistan Airlines prelungeşte până în octombrie măsura privind suspendarea zborurilor către Moscova din cauza atacurilor cu drone.

577 afișări
Imaginea articolului Legătura aeriană dintre capitalele Rusiei şi Turkmenistanului, suspendată până în octombrie

Legătura aeriană dintre capitalele Rusiei şi Turkmenistanului, suspendată până în octombrie

Turkmenistan Airlines va prelungi restricţia cel puţin până la sfârşitul lunii octombrie, a anunţat sâmbătă compania.

Aceasta invocă probleme de siguranţă după ce în mai multe cazuri aeroporturile din capitala rusă au fost închise temporar din cauza atacurilor cu drone.

Ruta dintre capitala Turkmenistanului, Ashgabat, şi Moscova este suspendată „din cauza situaţiei din zona aeriană a Moscovei şi pe baza unei evaluări a riscurilor pentru a asigura siguranţa zborurilor", a precizat compania aeriană prin intermediul unui comunicat.

Iniţial, suspendarea trebuia să expire pe 22 august. Zborurile către Moscova au fost înlocuite cu altele către Kazan, un oraş situat la aproximativ 700 kilometri distanţă de Moscova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici