Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, în California. La bord se afla şi fiica lui, în vârstă de 13 ani

Vedeta NBA, Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, a murit după ce elicopterul în care călătorea s-a prăbuşit în oraşul Calabasas din California, duminică dimineaţă, a confirmat TMZ Sports.

18038 afișări
Imaginea articolului Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, în California. La bord se afla şi fiica lui, în vârstă de 13 ani

Sursa FOTO: Profimedia

UPDATE Una dintre fiicele lui Kobe Bryant a murit în accidentul de elicopter

Una dintre fetele lui Kobe Bryant, Gianna Maria, denumită şi GiGi, în vârstă de 13 ani, se afla alături de tatăl ei la bordul elicopterului, în momentul prăbuşirii. Cei doi au murit, împreună cu celelalte trei persoane din aeronavă.

Potrivit mirror.co.uk, aceştia mergeau la Academia Mamba, acolo unde voiau să joace baschet. Academia se află în apropierea oraşului Thousand Oaks, Los Angeles.

Kobe Bryant era la bordul unui elicopter privat, alături de alte trei persoane, atunci când aparatul de zbor s-a prăbuşit, scrie TMZ. 

Gianna Maria Onore poate fi văzută (centru) participând alături de părinţii şi sora ei, la un eveniment. Sursa FOTO: Profimedia 

Toţi pasagerii elicopterului şi-au pierdut viaţa.Bryant a lăsat-o în urmă pe soţia sa, Vanessa şi patru fiice, Gianna, Natalia, Bianca şi Capri.

Cauza accidentului nu este încă aflată. Ancheta este în desfăşurare.

Tragedia din oraşul Calabasas din California, Statele Unite ale Americii, a avut loc duminică, 26 ianuarie, la ora 10:00 (n.red. - ora locală).

Legendarul baschetbalist din NBA, fost jucător al formaţiei Los Angeles Lakers, călătorea cu aeronava lui privată. Deşi numele persoanelor din avion nu au fost date publicităţii, BBC notează că soţia acestuia, Vanessa, şi cele patru fiice ale lor, Gianna, Natalia, Bianca şi Capri, nu se aflau în elicopter.

Elicopterul ar fi luat foc în aer şi s-ar fi prăbuşit în oraşul Calabasas, din California, iar poliţia LA County a declarat că nicio persoană de la bordul aeronavei nu a supravieţuit.

Cei din oraşul Calabasas au confirmat vestea: „Cu mare tristeţe, nimeni nu a supravieţuit".

Sursa FOTO: Profimedia

De cinci ori campion în NBA, Kobe Bryant a evoluat timp de 20 de ani pentru Los Angeles Lakers, retrăgându-se din baschet la 13 aprilie 2016, marcând 60 de puncte în meciul cu Utah Jazz. Bryant a părăsit baschetul lăsând în spate un total de 33.643 de puncte înscrise în NBA.

În 2008 a fost denumit cel mai important jucător din NBA, a fost numit de două ori MVP-ul finalelor în NBA, dar şi de două ori jucătorul care a înscris de cele mai multe ori. De asemenea, a fost de 18 ori selecţionat în All-Star Game, unde a fost desemnat MVP de 4 ori. În plus, a câştigat şi de două ori titlul olimpic.

În cea de-a 90-a ediţie a Galei Premiilor OSCAR 2018, fostul baschetbalist Kobe Bryant a câştigat premiul pentru cel mai bun scurt-metraj animat, Dear Basketball, un film de cinci minute care conţine o scrisoare de dragoste către acest sport, scrisoare pe care a scris-o în 2015.

"Nu puteam să-mi doresc mai mult de la viaţa asta. A fost absolut minunat. Nu-mi vine să cred că s-a terminat" - Kobe Bryant.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici