Libanul creează locuri suplimentare pentru şcolarizarea copiilor sirieni

Libanul va crea locuri suplimentare pentru şcolarizarea copiilor imigranţilor sirieni, anunţă Ministerul libanez al Educaţiei, citat de site-ul agenţiei Reuters.

112 afișări
Imaginea articolului Libanul creează locuri suplimentare pentru şcolarizarea copiilor sirieni

Libanul creează locuri suplimentare pentru şcolarizarea copiilor sirieni

Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiaţi şi (UNHCR) şi Fondul ONU pentru Copii (UNICEF) au oferit Libanului finanţare pentru şcolarizarea a încă 100.000 de copii sirieni, precizează Guvernul de la Beirut.

Organizaţii internaţionale au oferit 94 de milioane de dolari Libanului pentru şcolarizarea copiilor refugiaţilor.

Aproximativ 1,1 milioane de refugiaţi sirieni sunt în Liban, ţară care are o populaţie proprie de patru milioane de locuitori.

"Toată lumea ştie impactul pe care criza l-a avut în Europa, 120.000 de refugiaţi în întreaga Europă au zguduit întreaga lume", a declarat ministrul sirian al Educaţiei, Elias Bou Saab.

"Noi avem un milion şi jumătate de refugiaţi la o populaţie de patru milioane - care credeţi că sunt efectele pentru noi?", a adăugat Saab.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici