Liderul opoziţiei din Rusia, Aleksei Navalnîi, a fost eliberat după ce fusese reţinut alături de alte 1.600 de persoane la un protest anti-Putin

Liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi, a fost eliberat din detenţie în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică după ce fusese reţinut alături de alte aproximativ 1.600 de persoane la un protest faţă de politicile preşedintelui Vladimir Putin, care luni începe un nou mandat.

718 afișări
Imaginea articolului Liderul opoziţiei din Rusia, Aleksei Navalnîi, a fost eliberat după ce fusese reţinut alături de alte 1.600 de persoane la un protest anti-Putin

Liderul opoziţiei din Rusia, Aleksei Navalnîi, a fost eliberat după ce fusese reţinut alături de alte 1.600 de persoane la un protest anti-Putin

Aleksei Navalnîi a confirmat prin Twitter că a fost eliberat, informează agenţia Sputnik şi publicaţia Süddeutsche Zeitung.

Potrivit agenţiei Interfax, liderul opoziţiei ruse este acuzat că nu a respectat ordinele autorităţilor şi va fi judecat pe 11 mai.

Peste 1.600 de persoane au fost reţinute, în mai multe oraşe din Rusia, în cursul protestelor faţă de politicile preşedintelui Vladimir Putin. Poliţia a confirmat că printre protestatarii reţinuţi s-a numărat Aleksei Navalnîi, liderul opoziţiei, acuzat că nu a respectat indicaţiile forţelor de ordine.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici