Liderul Partidului Popular European intenţionează să discute personal cu premierul ungar Viktor Orban despre excluderea formaţiunii sale politice

Manfred Weber, liderul Partidului Popular European, a declarat că intenţionează să discute cu premierul ungar Viktor Orban pentru a îl avertiza că formaţiunea sa politică este pe cale de a fi exclusă din grup, relatează site-ul agenţiei Reuters.

1127 afișări
Imaginea articolului Liderul Partidului Popular European intenţionează să discute personal cu premierul ungar Viktor Orban despre excluderea formaţiunii sale politice

Liderul PPE intenţionează să discute personal cu premierul ungar Viktor Orban

Orban a declarat vineri că formaţiunea Fidesz ar putea să se retragă din PPE, în urma disputei cu Bruxelles.

Liderul grupului PPE, Manfred Weber, a cerut marţi ca partidul lui Orban, Fidesz, să înlăture panourile prin care este atacat Jean-Claude Juncker.

"În următoarele zile voi încerca din nou să discut personal cu Viktor Orban la Budapesta, pentru că vreau să clarific faptul că acesta este pe cale să fie exclus din PPE", a declarat Weber pentru Welt am Sonntag.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici