Lituanian împuşcat în Spania de un vecin care i-a strigat: "Românii naibii, o să vă omor"

Un lituaninan care locuia în Spania de nouă ani a fost împuşcat de un vecin, motivul fiind curăţenia de pe scări şi muzica ce se auzea din casă, ultimele cuvinte pe care victima şi le aminteşte ca fiind rostite de agresor fiind "Românii naibii, o să vă omor", relatează cotidianul "Las Provincias".

26 afișări
Imaginea articolului Lituanian împuşcat în Spania de un vecin care i-a strigat: "Românii naibii, o să vă omor"

Lituanian împuşcat în Spania de un vecin care i-a strigat: "Românii naibii, o să vă omor" (Imagine: lasprovincias.es)

Românii naibii, o să vă omor» Acestea au fost cuvintele pe care tânărul lituanian Eitvidas le-a auzit cu doar câteva secunde înainte de a fi împuşcat în braţ cu o puşcă de vânătoare. O discuţie aprinsă despre curăţenia pe scări şi muzica ce se auzea din casă a generat o tragedie care a marcat pentru totdeauna o familie de imigranţi care au venit în Spania în urmă cu 9 ani", scrie cotidianul "Las Provincias", în ediţia electronică, descriind un eveniment produs la Alicante, în Spania.

Vecinul agresiv nu a fost găsit de Poliţie, iar victima spune că se teme pentru siguranţa sa şi a familiei sale.

Tânărul, operat de două ori în mai puţin de 24 de ore, spune că va pleca împreună cu familia sa, deşi nu se simte vinovat de nimic. În urma împuşcăturii i-a fost secţionat un nerv, ceea ce a provocat paralizia a trei degete de la mâna stângă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici