Lobby al Marii Britanii, în două puternice state europene. Semnal despre riscul unui Brexit fără acord cu UE

Ministrul britanic de Externe, Jeremy Hunt, va vizita săptămâna aceasta Franţa şi Belgia pentru discuţii despre Brexit şi posibilitatea ca Marea Britanie şi Uniunea Europeană să nu ajungă la un acord privind ieşirea ţării din Blocul comunitar, relatează Reuters.

3315 afișări
Imaginea articolului Lobby al Marii Britanii, în două puternice state europene. Semnal despre riscul unui Brexit fără acord cu UE

Lobby al Marii Britanii, în două puternice state europene. Semnal despre riscul unui Brexit fără acord cu UE

În timpul vizitelor sale, ministrul se va întâlni cu omologii săi din cele două ţări, Jean-Yves Le Drian şi Karin Kneissl.

„Le voi explica omologilor mei din Paris şi Viena că este momentul ca Uniunea Europeană să accepte propunerile noastre, pentru a evita posibilitatea unui Brexit fără acord, lucru care va fi foarte complicat atât pentru Marea Britanie cât şi pentru Uniunea Europeană”, a declarat Jeremy Hunt.

În timpul vizitei în Viena, ministrul se va întâlni şi cu directorul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică pentru a discuta despre viitorul Acordului Nuclear cu Iran.

Jeremy Hunt a efectuat luni o vizită în China, unde a primit promisiunea unui acord comercial post-Brexit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici