Lozuri cu imaginea lui Obama, succes comercial în Columbia

O loterie din Columbia a pus în vânzare lozuri cu imaginea candidatului democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, Barack Obama, măsura dovedindu-se a fi un succes comercial au anunţat reprezentanţii instituţiei.

7 afișări
Imaginea articolului Lozuri cu imaginea lui Obama, succes comercial în Columbia

Lozuri cu imaginea lui Obama, succes comercial în Columbia (Imagine: Mediafax/AFP)

"Am ales să imprimăm imaginea lui Obama deoarece căutăm întotdeauna personaje care să aibă succes. El conduce în sondaje în ţara sa şi este la modă", a explicat Luis Enciso, administratorul Loteriei din districtul Meta.

El a adăugat că Loteria din Meta a încercat, prin acest gest, să aducă un omagiu persoanelor de culoare, octombrie fiind luna în care se aduce un "omagiu raselor".

Potrivit acestuia, alegerea lui Obama s-a dovedit a fi un succes comerical: "nimic mai bun, din punct de vedere al vânzărilor, decât să câştigi clienţi cu personaje atractive, influente şi faţă de care se simt apropiaţi, precum Obama", a declarat el, dând asigurări că rivalul său, republicanul John McCain nu ar fi înregistrat acelaşi succes, deoarece este un tip "distant şi antipatic".

Potrivit unul sondaj dat publicităţii luni de Centrul Independent de Cercetare Pew, Obama este creditat cu 52 la sută din intenţiile de vot, faţă de 38 de procente, câte a obţinut McCain.

Un alt sondaj, dat publicităţii miercuri în Wall Street Jorunal, indică un avans de zece puncte pentru senatorul de Illinois, faţă de contracandidatul să republican (52 la sută la 42 de procente).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici