Luare de ostatici, în Ucraina. Un individ a ameninţat că se aruncă în aer într-o bancă din Kiev

  • Luare de ostatici într-o bancă din centrul capitalei Ucrainei
  • Un individ originar din Uzbekistan ameninţă că se aruncă în aer
  • Autorităţile cred că este vorba de un bărbat cu probleme psihice
996 afișări
Imaginea articolului Luare de ostatici, în Ucraina. Un individ a ameninţat că se aruncă în aer într-o bancă din Kiev

Mai multe persoane sunt ţinute ostatice, în Ucraina. Un individ ameninţă că se aruncă în aer într-o bancă din Kiev

UPDATE 17:40 Luarea de ostatici din centrul oraşului Kiev s-a încheiat. Agresorul, un individ din Uzbekistan, a fost arestat
 
 
Un individ ameninţă că se aruncă în aer într-o bancă situată în districtul financiar al oraşului Kiev, anunţă Ministerul ucrainean de Interne, potrivit Agenţiei France-Presse şi cotidianului Le Figaro.
 
Incidentul se derulează într-o bancă din complexul de birouri Leonardo, situat în centrul Kievului. Agresorul este un bărbat de 32 de ori originar din Uzbekistan, a declarat Anton Gheraşcenko, adjunctul ministrului ucrainean de Interne.
 
"Din mesajele difuzate pe reţele de socializare online, pare a fi o persoană dezechilibrată psihic", a precizat Gheraşcenko.
 
Iniţial, individul luase ostatici mai mulţi angajaţi ai băncii, dar, în cursul negocierilor, au fost eliberaţi toţi cu excepţia directoarei filialei bancare.
 
În ultimele săptămâni, în Ucraina au avut loc mai multe luări de ostatici.
 
Un individ înarmat cu o grenadă care luase ostatic un poliţist a fost împuşcat mortal sâmbătă dimineaţă de agenţi ai forţelor speciale de poliţie, în centrul Ucrainei. Suspectul era dat în urmărire pentru că luase ostatic un poliţist cu o săptămână în urmă.
 
Într-un alt incident, produs la începutul lunii iulie, un alt individ a luat ostatice 13 persoane, dar le-a eliberat după negocieri cu poliţia şi cu preşedintele Volodimir Zelenski.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici