LUX în Ucraina: Ce palate au lăsat în urmă un parlamentar şi fostul Procuror general - FOTO

Reşedinţa fostului preşedinte ucrainean Viktor Ianukovici nu este singura locuinţă a unui oficial al ţării care a uimit oameni din lumea întreagă prin opulenţă. De fapt, fotografii care circulă pe internet cu interiorul caselor unui parlamentar şi a fostului procuror general demonstrează un spectacol şi mai mare de lux şi opulenţă.

2834 afișări
Imaginea articolului LUX în Ucraina: Ce palate au lăsat în urmă un parlamentar şi fostul Procuror general - FOTO

LUX în Ucraina: Ce palate au lăsat în urmă un parlamentar şi fostul Procuror general - FOTO (Imagine: vk.com)

Imagini din casa parlamentarului ucrainean Iuri Ivaniuşcenko, publicate pe o pagină de pe reţeaua de socializare VKontakte, arată încăperi şi scări cu decoraţiuni incredibil de luxoase, la intrarea a ceea ce pare să fie un palat imens, turnuri aurite şi pocale din aur.

Nici fotografiile care urmează nu sunt mai prejos. Publicate de Evhen Chubuk pe blogul 4ubuk.blogspot.se, acestea surprind stilul de viaţă al fostului procuror general al Ucrainei Viktor Pşonka şi al familiei acestuia:

Mii de ucraineni au profitat sâmbătă de prăbuşirea regimului preşedintelui Viktor Ianukovici pentru a vizita, într-o atmosferă de sărbătoare, luxoasa reşedinţă oficială de la periferia Kievului.

Cu familia sau în grupuri mici, mii de persoane au străbătut parcul imens, infrastructurile sportive şi aleile dintre clădirile luxoase ale reşedinţei Mejighiria, exprimându-şi uimirea. Traficul rutier către reşedinţă era încetinit de ambuteiaje provocate de afluxul de curioşi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici